Descoperă gama noastră de plăci compozite din aluminiu

Aceste paneluri de compozit sunt comercializate într-o gamă vastă de culori, așa încât poți obține exact modelul pe care îl vrei, fără a mai avea nevoie de intervenții de vopsire sau de imprimare suplimentară.

Poți să comanzi plăci de aluminiu compozit chiar din gama noastră. Discută cu un specialist și îți vom face o ofertă personalizată. Contactează-ne acum!

Plăci compozite de aluminiu

Rezistență și siguranță pentru orice proiect

Ai nevoie de un material rezistent și ușor de folosit pentru diferite lucrări din locuința ta sau din spațiul tău de lucru? Recomandăm plăcile compozite de aluminiu.

Plăcile realizate și comercializate de noi respectă standardele de calitate. Cu ajutorul certificărilor CE, plăcile de plastic comercializate de noi pot să ofere standardele de calitate de care clienții noștri au nevoie.

Poți alege plăcile de aluminiu de la noi și datorită prețului atractiv. Noi practicăm o politică de prețuri accesibile pentru fiecare dintre produsele noastre. Oferim calitate garantată. În plus, poți avea garanția că primești produsele fără nicio problemă.

Pentru a fi ferite de zgârieturi sau de alte defecte, plăcile sunt acoperite cu o folie de protecție care se îndepărtează ușor. Această peliculă este antistatică, astfel încât permite imprimarea direct pe stratul de aluminiu, după îndepărtare.

În diverse domenii industriale, în domeniul chimic și chiar în construcții, se utilizează la scară largă plăci compozite de aluminiu pentru a construi diverse proiecte sau pentru a delimita spațiul. Aceste de plăci de aluminiu sunt panouri compozite cu miez de polietilenă, cărora li se aplică un tratament special, un strat exterior de aluminiu.

Plăcile compozite de aluminiu sunt special destinate pentru sectorul VISCOM, sectorul comunicării vizuale (publicitatea stradală). Însă sunt folosite cu succes și în alte domenii.

<img class="aligncenter wp-image-1368 size-full" src="https://plastic.com.ro/wp-content/uploads/2020/04/placi-compozite-aluminiu-2.jpg" alt="" width="900" height="655" />

Avantajele utilizării unor plăci compozite de aluminiu pentru diverse proiecte:

Stratul de aluminiu exterior oferă acestor plăci de aluminiu o aderență optimă la cerneluri grafice și o imprimare fotografică de precizie. Astfel, aceste plăci au o mulțime de avantaje pentru diverse proiecte în care sunt folosite.

permit imprimarea pe suprafață, având capacitatea să redea culori strălucitoare și elemente grafice la o calitate superioară

  • sunt ușor de instalat
  • au o suprafață netedă și uniformă
  • sunt fiabile și se prelucrează cu ușurință, putând fi îndoite, frezate și debitate personalizat
  • au rezistență mare la intemperii și sunt durabile în timp
  • varietate de culori și finisaje

Iar în funcție de comandă, Plastic.com.ro îți oferă șansa să te bucuri de un serviciu de retipare în referințe RAL, NCS, BS și Pantone. Pentru mai multe detalii despre această ofertă, contactează-ne!

Placă aluminiu – cum folosești astfel de produse și în ce domenii au aplicabilitate

Panourile compozite din aluminiu pot fi utilizate cu succes în comunicarea în aer liber – comunicarea grafică și publicitatea stradală. Datorită durabilității, aderenței ridicate a aluminiului la miezul interior și datorită rezistenței la intemperii, aceste plăci de aluminiu sunt preferate pentru industria publicității.

Ele au însă o arie de aplicabilitate mult mai vastă. Mai sunt întâlnite foarte des în domenii precum: identitatea corporativă (însemnele pe clădiri), design interior, fabricarea semnelor de circulație și a semnalelor de diverse tipuri. Mai pot fi utilizate și în Serigrafie și la semne de lumină.

De asemenea, sunt utilizate în transport. Pot reprezenta un mod de a ambala anumite produse, pot fi, de asemenea, folosite pentru a crea din ele containere de transport, dar se pot utiliza și în afișaj. În acest caz ele sunt folosite în designul de stand, în crearea panourilor de decor și în sistemele de prezentare 3D.  

Ai nevoie de o ofertă personalizată pentru plăci compozite aluminiu sau de ajutor în plasarea unei comenzi?

Află mai multe despre plăcile compozite din aluminiu

Ce tipuri de plăci aluminiu compozit există pe piață

Există diverse tipuri de plăci compozite din aluminiu pe piață. Cele mai întâlnite sunt însă cele de 6mm, de 10mm, acestea fiind și extrem de căutate.

Placă aluminiu 6mm

Acest tip de placă este utilizată în diverse domenii, precum: construcții, izolații, logistică, transport etc. Pot fi utilizate pentru a se imprima pe ele diverse semne și înscrisuri grafice.

Placă aluminiu 10mm

Aceste plăci sunt utilizate mai mult în mediul exterior, acolo unde este nevoie de mai multă rezistență. Aceste plăci pot fi folosite pentru afișajul exterior și pentru publicitatea stradală.

Alte tipuri de plăci existente pe piață

Există și alte tipuri de plăci aluminiu pe piață, utilizate în spectrul industrial.

Placă aluminiu 20mm

O placă de aluminiu 20mm este o placă utilizată în general în industrie și în transport. Aceste panouri sunt extrem de rezistente și pot fi mânuite cu ușurință. De asemenea, ele pot fi folosite pentru fațade ale clădirilor de birouri sau comerciale.

Placă aluminiu 30mm

Plăcile de aluminiu de 30mm sunt și mai rezistente, putând fi utilizate chiar pentru a realiza anumiți pereți sau anumite cadre pentru construcții ușoare.

Placă aluminiu 40mm

Rezistența acestui tip de panel compozit din aluminiu face ca produsul să fie potrivit pentru industria grea și pentru elemente la care este nevoie de durabilitate.

Ai nevoie de plăci compozite din aluminiu? Vezi toate plăcile aici.

VITBOND – un brand european de calitate în plăci compozite de aluminiu

Gama de plăci aluminiu distribuită de Plastic.com.ro face parte din oferta VITBOND. Aceste plăci de aluminiu sunt fabricate în Europa, așa încât vă putem asigura o livrare rapidă și eficientă.

Există, după cum am spus, o gamă vastă de culori din care poți alege placa de aluminiu perfectă pentru tine. Mai mult decât atât, este posibilă fabricarea unei culori la cerere, pentru fiecare client.

Cu ce se diferențiază aceste plăci de aluminiu compozit față de alte plăci compozite de pe piață? Răspunsul este unu simplu: calitate. Stratul de aluminiu VITBOND este de 0,2mm și are o calitate premium, certificată CE, oferind performanțe mecanice ridicate.

Panourile pot fi îndoite, debitate personalizat, transformate și montate în diverse unghiuri, putând fi îndoite fără a se rupe. O astfel de placă de aluminiu poate fi folosită de mai multe ori, ea fiind foarte rezistentă la intemperii și la factorii de degradare.

Contactează-ne pentru o ofertă!

Dacă dorești să cumperi plăci de aluminiu pentru un proiect anume, dar nu știi ce placă aluminiu este cea potrivită, ne poți contacta. Îți vom răspunde cu drag întrebărilor și solicitărilor, oferindu-ți informațiile de care ai nevoie.

De asemenea, te putem ajuta cu o ofertă personalizată pentru astfel de produse: plăci aluminiu compozite.

Ne poți găsi telefonic, la numărul afișat pe site: 0768 044 944, dar ne poți trimite și un email la adresa: office@plastic.com.ro. De asemenea, dacă dorești să vezi mai multe detalii și să descoperi singur produsele noastre, te așteptăm la sediu, pe Str. Șomcutului, nr. 291, în Dej, județul Cluj.

Te așteptăm pentru a-ți pune la dispoziție gama noastră vastă de produse plastice de calitate superioară. Contactează-ne și cere o ofertă chiar acum!

Ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre? Contactează-ne!

Pentru mai multe informații privind caracteristicile produselor sau pentru detalii privind livrarea plăcilor compozite din aluminiu, ne poți contacta la numărul de telefon 0768 044 944 sau pe email la office@plastic.com.ro. Un consultant îți va răspunde la toate întrebările pe care le ai. Oferim și detalii referitoare la comenzi și perioada de livrare. Alege plăci compozite din aluminiu de calitate la prețuri accesibile pentru siguranță și protecție.