Descoperă gama noastră de plăci de plastic

Plăcile de plastic se termoformează foarte ușor, putând fi modelate după nevoile și dorințele clientului final. Poți utiliza astfel de plăci de plastic pentru a realiza proiecte personalizate de design. Poți realiza și proiecte extrem de complete cu ajutorul acestor produse.

Plăci plastic

Materiale rezistente și în siguranță pentru orice proiect

Plăcile de plastic sunt utilizate în vaste domenii de activitate, pentru protecție și delimitare a spațiului.

Sunt o modalitate ieftină și compactă de a crea un spațiu adaptabil la nevoile fiecărui client. În această perioadă, astfel de plăci din plastic sunt extrem de căutate, datorită normelor de protecție și distanțare socială impusă de autorități în urma pandemiei cu noul coronavirus.

Plastic.com.ro este producător de diferite tipuri de plăci plastic și policarbonat, plăci din plexiglas, PVC, panouri compozite din aluminiu. Gama extinsă de produse din plastic care există pe piață ne permite să ne adaptăm la mișcările constante din sector, extinzând diversitatea materialelor noastre, pentru profesioniști, în mod continuu.

Iată care sunt principalele avantaje ale utilizării unor plăci de plastic din gama noastră:

Ne bazăm calitatea vânzărilor noastre online pe cele mai bune prețuri și pe marea varietate de produse din catalogul nostru, căutând o adaptare maximă la nevoile clienților noștri. Oferim următoarele avantaje:

 • durabilitatea – o placă de plastic are o durabilitate mare, fiind rezistentă la presiune și la impactul cu o serie vastă de compuși chimici pe termen lung.
 • prețul accesibil – ne bazăm întreaga strategie de vânzări pe politici de preț accesibile pentru clienții noștri.
 • varietate – în gama noastră de produse vei putea găsit o mulțime de tipuri de plăci plastic sau alte tipuri de plăci pentru diverse domenii de activitate și pentru utilizări variate.
 • calitate – plăcile de plastic sunt realizate conform standardelor de calitate și funcționalitate.
 • funcționalitate – poți utiliza astfel de plăci într-o mulțime de moduri, ele fiind ușor modelabile, fiabile și adaptabile la orice nevoi.

Ce tipuri de plăci comercializăm la Plastic.com.ro

Ne bazăm pe o gamă foarte vastă de plăci și produse din materiale și mase plastice. Printre cele mai des întâlnite tipuri de plăci putând oferi:

 • Plăci de copolesteric transparent incolor, cunoscută drept placă PET G
 • Plăci APET – cu o rezistență mare la impact și cu un coeficient bun de transmisie a luminii (88 – 89%).
 • Plăci de Polistiren HIPS
 • Plăci PVC – plăci compozite din aluminiu
 • Plăci de polipropilenă celulară cu rezistență mecanică sporită la impactul cu solvenții
 • Plăci ABS – polimer cu rezistență enormă la atacurile chimice

Ai nevoie de o ofertă personalizată pentru plăci de plastic sau de ajutor în plasarea unei comenzi?

Află mai multe despre plăcile de plastic

Placă de plastic dur pentru utilizare industrială

Dacă ai nevoie de plăci de plastic pentru industrie, pentru domeniul chimic sau al utilajelor grele, putem să te ajutăm și în această direcție. Plăcile de plastic dur au o rezistență mecanică la solvenți, dar și o rezistență mare la șocuri. Acestea pot fi utilizate pentru diverse activități, pot fi modelate și debitate personalizat, în funcție de nevoi. O placă de plastic dur va fi net superioară unei plăci normale, din perspectiva durabilității și raportului calitate / preț.  

Care sunt principalele zone de aplicare în care poți folosi plăci din plastic

Poți utiliza plăci din plastic în diverse domenii, printre care se află:

 • industria – crearea de echipamente industriale, echipamente
 • domeniul medical – echipamente de protecție medicală
 • huse automate pentru distribuitoare
 • retail – rafturi, containere, mobilier de design
 • piese termoformate

Plăci plastic transparent

Plăcile din plastic transparent sunt extrem de folositoare în protecția chimică și pot fi întâlnite în domenii diferite având vastă aplicabilitate. Se pot monta în farmacii, în bănci, în magazine sau la casele de marcat din supermarket. Acestea sunt cele mai des întâlnite tipuri de aplicare, însă plăcile pot fi folosite și în diverse industrii.

Placă plastic alb

Desigur, plăcile de plastic pot fi și albe sau în diverse culori. În timpul procesării chimice, acestea pot fi vopsite prin adăugarea de colorant. Astfel, plăcile pot avea orice culoare, conform nevoii clientului. Plăcile opace de plastic, cum ar fi o placă de plastic alb pot asigura și intimitate, pe lângă protecție, fiind folosite pentru a delimita spații.

Ai nevoie de plăci de plastic? Vezi toate plăcile aici.

Alte tipuri plăci de plastic

Placa plastic gard

Plăcile de plastic, ABS, pot fi utilizate și pentru construcția de garduri. În domeniul construcțiilor civile și industriale sunt destul de des întâlnite. Pot fi folosite și pentru a construi pereți despărțitori sau pentru alte lucrări. Poți comanda direct online plăci PVC pentru pereți sau pentru gard de la Plastic.com.ro la un preț atractiv.

Placă plastic acoperiș

Plăcile de plastic pot fi folosite și pentru anumite forme de acoperiș. Sunt întâlnite foarte des ca acoperiș pentru stațiile de transport în comun. Pot fi folosite însă cu succes și în agricultură, pentru acoperișurile solarelor. Poți comanda direct online astfel de plăci, ele ajungând la adresa indicată de tine în cel mai scurt timp.

Plăci plastic pentru solar

Poți folosi astfel de plăci chiar pentru a realiza solarul în întregime. Pentru o mai bună protecție, poți alege plăcile cu un strat protector UV. Se pot realiza astfel de plăci PET de plastic, opțional cu protecție UV. Acestea sunt folosite în diverse domenii, fiind însă întâlnite și în agricultură sau în domeniul alimentar. Pentru cele care au nevoie și de o rezistență sporită la îngheț, sunt recomandate suprafețele mate.

Contactează-ne pentru detalii și cere o ofertă

Dacă vrei să obții mai multe detalii despre oricare din proiectele noastre, despre modalitățile în care am utilizat aceste plăci în diverse lucrări sau chiar despre produse, contactează-ne. Îți vom oferi informații tehnice despre fiecare produs în parte, despre modul de utilizare și despre tipul produselor.

Ne poți contacta telefonic sau prin WhatsApp la numărul 0768.044.944. De asemenea, dacă ai o anumită solicitare și vrei lămuriri, dar și dacă dorești să efectuezi o comandă direct online, poți să ne trimiți un email la adresa: office@plastic.com.ro.

Dacă soliciți mai multe detalii, unul dintre specialiștii noștri te va ajuta cu informațiile necesare, îți va oferi detaliile de care ai nevoie. Iar în cazul în care ai trimis o comandă pentru produsele noastre, îți vom efectua un deviz și vom reveni către tine cu o ofertă personalizată, care să te avantajeze.

De asemenea, dacă dorești să vezi înainte produsele noastre, pentru a ști clar ceea ce comanzi și pentru a vedea modul în care plăcile de plastic sunt realizate, te invităm la sediul nostru.

Ne găsești pe Str. Șomcutului, nr. 291, în municipiul Dej, județul Cluj. Te așteptăm, pentru a te convinge de calitatea materialelor și produselor noastre și pentru a comanda materialele de care ai nevoie în deplină cunoștință de cauză.

Contactează-ne acum și cere o ofertă de preț pentru plăci de plastic cu aplicabilitate extinsă, realizate de profesioniștii Plastic.com.ro! 

Ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre? Contactează-ne!

Pentru mai multe informații privind caracteristicile produselor sau pentru detalii privind livrarea plăcilor de plastic, ne poți contacta la numărul de telefon 0768 044 944 sau pe email la office@plastic.com.ro. Un consultant îți va răspunde la toate întrebările pe care le ai. Oferim și detalii referitoare la comenzi și perioada de livrare. Alege plăci de plastic de calitate la prețuri accesibile pentru siguranță și protecție.