Plăci Plexiglas

Descoperă gama noastră diversă de plăci plexiglas

Plăcile de plexiglas sunt realizate din metacarilat, compusul organic din care este obținut polimetacrilatul de metil, cunoscut și sub numele de PMMA sau sticlă acrilică. Acest material a căpătat de-a lungul timpului numele de plexiglas. A fost introdus pe piață la sfârșitul anilor 1950.

Prezentația cea mai frecventă în industria plastică este în granule („pelete” în engleză), în foi sau plăci, tuburi sau tije. Granulele sunt destinate procesului de injecție sau extrudare, plăcile pentru termoformare sau prelucrare, precum și tuburile și tijele.

Exista diverse tipuri de plăci policarbonate – plexiglas. Cea mai des întâlnită placă plexiglas este cea transparentă. Însă există și tipuri colorate. Toate tipurile de plăci au o rezistență considerabilă la razele UV, fiind în același timp cele mai bune materiale transmisibile de lumină – peste 90%.

Descoperă gama noastră de plăci Plexiglas

Plexiglasul este un produs ideal pentru fabricarea unei largi varietăți de elemente și în care ne combinăm, păstrându-și mereu rigiditatea și rezistența deosebită: design, culoare, formă, rezistență la rupere și calitate optică ridicată.

Avem o mare varietate de versiuni de metacrilat pentru exterior, interior, rezistent la abraziune, de calitate alimentară, cu impact îmbunătățit; în plus față de multiple culori și finisaje personalizabile: oglindă, netedă, lucioasă, mată, texturată, prelucrată.

 Iată care sunt beneficiile când utilizăm o placă plexiglas în diverse activități

Plexiglasul este un material foarte des folosit, datorită avantajelor sale.  Plexiglasul PMMA cântărește jumătate decât sticla, este mult mai transparent (poate fi incolor-transparent, colorat, translucid sau opac).

Se modelează ușor la cald, rezistă până la 90 ° C la temperatură constantă, rezistă foarte bine la trecerea timpului și la expunerea la exterior și la radiațiile solare și poate fi lustruit, măcinat, găurit sau prelucrat cu unelte simple. Este un produs care poate fi debitat cu laserul.

 • durabilitatea – orice placă plexiglas are o durabilitate mare, fiind rezistentă pe termen lung, fiind rezistentă la diluați și soluții alcaline
 • prețul accesibil – plexiglasul este un material foarte accesibil ca preț în comparație cu diverse alte materiale plastice – este folosit ca o metodă foarte avantajoasă de delimitare – la garduri
 • fiabilitatea – aceste plăci de plexiglas sunt ușor de modelat și adaptat după cerințele clientului, ele putând fi prelucrate la diverse temperaturi, putând fi tăiate, lipite, găurite sau printate cu ușurință
 • diversitatea – poți alege dintr-o gamă vastă de plăci plexiglas atunci când dorești să realizezi un proiect utilizând acest material
 • calitatea – plexiglasul este net calitativ plasticului clasic sau altor tipuri de materiale plastice

Dacă ai nevoie de plăci plexiglas de calitate, la prețuri cât mai accesibile, Plastic.com.ro este soluția ideală. Echipa noastră te poate ajuta cu un produs calitativ, pe diverse dimensiuni și specificații.

Poți folosi astfel de plăci pentru a crea suprafețe de protecție, pentru a delimita spații, pentru a acoperi diverse suprafețe sau în diverse alte moduri. Plăcile de plexiglas sunt folosite mai ales în domeniul construcțiilor, pentru delimitarea suprafețelor.

 De ce să alegi ofertele Plastic.com.ro pentru achiziționarea unor plăci plexiglas

Plastic.com.ro reprezintă o echipă cu experiență în prelucrarea maselor plastice. Putem să îți punem la dispoziție astfel de produse la un preț avantajos, conform propriilor nevoi. Echipa noastră îți poate oferi plăci de plexiglas personalizate. Le realizăm pe dimensiunile și specificațiile tale, folosind scule profesionale de prelucrare.

Toate produsele noastre sunt aprobate de certificatul CE și importate din UE.

O placă plexiglas are un avantaj superior față de sticlă sau de plasticul simplu: se poate serigrafa, printa și termoforma cu foarte mare ușurință. Plăcile de plexiglas pot fi supuse unui tratament chimic sau termic fără a suferi modificări de formă sau de rezistență.

Îți putem pune la dispoziție o gamă vastă de plăci plexiglas: plăci transparente, dar și în diverse culori. De asemenea, plăcile opale sunt o bună alegere. Acestea pot fi proiectate în diverse dimensiuni, cu grosime diferită, în funcție de nevoile și specificațiile proiectului.

La PLASTIC.COM.RO comercializam:

 • Plăci de plexiglas de extrudare
 • Plăci de plexiglas anti-abraziune
 • Plăci de Plexiglas tip oglindă
 • Plăci de Plexiglas imitație metal
 • Plăci de Plexiglas cu grosime mare

Ai nevoie de o ofertă personalizată pentru plăci Plexiglas sau de ajutor în plasarea unei comenzi?

Află mai multe despre plăcile plexiglas

Ce tipuri de plăci plexiglas există pe piață

Există diverse tipuri de plăci acrilice, plăci plexiglas: transparente, colorate, opal etc. Descoperă aici principalele tipuri de plăci pe care le poți găsi în gama noastră de produse.

Placă plexiglas transparentă – acest tip de placă plexiglas este standard, are o transmisie a luminii foarte mare, este rezistentă la deformare prin temperaturi, păstrându-și forma și caracteristicile. Aceste plăci plexiglas transparente au de asemenea o garanție mare împotriva îngălbenirii. Placa plexiglas transparentă o mai poți găsi și sub denumirea de placă plexiglas incolor.

Plăci plexiglas colorate – acestea sunt plăci alcătuite din aceeași compoziție, dar sunt disponibile în diverse nuanțe de culori. Acestea sunt preferate în principal pentru domeniul arhitectural, acolo unde proiectul final trebuie sa confere o imagine atractivă și să aibă un anumit design. Prin procesul de vopsire, în funcție de tratamentul aplicat, aceste plăci pot oferi și o protecție la foc.

Placă plexiglas opal – standardul de placă

Plăcile opal de plexiglas reprezintă standardul în industrie. Acest tip de stiplex, așa cum mai este denumit, este un termoplastic realizat într-o culoare albă pală. Prin adăugarea de coloranți în timpul procesului de fabricare, din plăcile opal pot fi obținute diverse culori.

Proprietățile plăcilor de plexiglas

 • Transparență de aproximativ 93%. Este cea mai transparentă dintre materialele plastice.
 • Rezistență la impact ridicat, de peste zece ori mai mare decât cea a sticlei
 • Rezistente la intemperii și la UV
 • Nu există o îmbătrânire apreciabilă în zece ani de expunere în aer liber.
 • Izolație termică și acustică excelentă.
 • Ușoară comparativ cu sticla (aproximativ jumătate), cu o densitate de 1,2 kg / dm3, este doar puțin mai grea decât apa.
 • Similar cu rezistența la aluminiu: zgârieturile cu obiecte metalice, cu toate acestea, metacrilatul este foarte ușor de reparat cu o pastă de lustruit.
 • Ușor de ars, nu se stinge când este scos din foc. Gazele sale au un miros fructat și crăpături la foc.
 • Nu produce gaze toxice la ardere, fiind laserabil, așa că îl putem considera un produs foarte sigur pentru elementele apropiate oamenilor precum lemnul.
 • O ușurință mare la prelucrare și modelare.
 • Se comercializează în plăci dreptunghiulare cu grosimea de 2 până la 120 mm. Există cu diferite grade de rezistență (în aproximativ douăsprezece calități diferite) și numeroase culori.
 • Suprafața sa este protejată cu o peliculă de polietilenă pentru a evita zgârieturile la manipulare.
 • Poate fi prelucrat la rece, dar nu îndoit. Pentru a-l îndoi trebuie să aplicați căldură locală sau să încălziți întreaga piesă. Acesta din urmă este un proces industrial complex care necesită matrițe și utilaje specializate.
Ai nevoie de plăci Plexiglas? Vezi toate plăcile aici.

Placă plexiglas preț – cât costă astfel de plăci Plexiglas

Odată cu noile probleme declanșate de COVID-19, cererea de plăci plexiglas este în continuă creștere. Asta deoarece din ele se poate realiza un perete de protecție. Se pot întâlni astfel de proiecte în spațiul medical, în farmacii, în bănci sau alte spații în care oamenii interacționează des.

O placă de plexiglas asigură protecție împotriva virusurilor și bacteriilor, așadar foarte multe companii au ales să producă în acest timp astfel de materiale, pentru a ajuta societatea să treacă mai ușor peste riscurile epidemiologice ale pandemiei noului coronavirus.

Prețul diferă în funcție de placă, de specificații și proiect. Poate fi mai scump pentru o placă de 4mm sau mai ieftin pentru una de 1.5mm. Există și tipuri de placă plexiglas de 10mm aceasta fiind mai scumpă. Prețul diferă și în funcție de culori. Cel mai simplu este să ne trimiți un mail cu cerințele tale, iar noi îți vom face o ofertă de preț personalizată.

Poți alege o placă plexiglas incolor sau o placă opacă. Plăcile plexiglas colorate sunt mai scumpe, în timp ce placa plexiglas transparentă este mai accesibilă. În orice caz, plăcile de plexiglas sunt accesibile ca preț, în comparație cu alte materiale din gama maselor plastice.

 Contactează-ne sau cere direct o ofertă!

Pentru a obține un preț avantajos, trimite-ne pe email proiectul tău și nevoile tale, necesarul de materiale și noi îți oferim detalii cu privire la tipul de plexiglas care se potrivește planului tău, dar și o ofertă de preț.

Noi te putem ajuta atât cu sfaturi specializate despre tipurile de plexiglas, cu exemple de plăci, specificații diferite la fiecare, cu informații despre modalitatea de utilizare a fiecărui tip de placă și îți putem oferi și detalii cu privire la preț.

Principalele zone de aplicare a plăcilor plexiglas sunt:

 • Industria auto
 • Iluminat
 • Cosmetică
 • Spectacole
 • Construcție
 • Decorație și optică

Fiecare tip de placă plexiglas este folosită în scopuri diferite, are propriile caracteristici și poate avea un preț diferit. Desigur, pentru a te bucura la maxim de potențialul acestui material, trebuie să ai cunoștințele specializate în mase plastice. Noi te putem ajuta să alegi plăci de plexiglas în deplină cunoștință, fiind mulțumit mai apoi că ai făcut alegerea cea mai bună.

Poți cere acum o ofertă de preț pentru plăcile de plexiglas de pe site-ul Plastic.com.ro. Iar dacă știi deja de ce anume ai nevoie, comandă direct online plăci plexiglas pentru proiectul tău.

Ai nevoie de mai multe detalii despre produsele noastre? Contactează-ne!

Pentru mai multe informații privind caracteristicile produselor sau pentru detalii privind livrarea plăcilor policarbonat, ne poți contacta la numărul de telefon 0768 044 944 sau pe email la office@plastic.com.ro. Un consultant îți va răspunde la toate întrebările pe care le ai. Oferim și detalii referitoare la comenzi și perioada de livrare. Alege plăci policarbonat de calitate la prețuri accesibile pentru siguranță și protecție.